Page archived courtesy of the Geocities Archive Project https://www.geocitiesarchive.org
Please help us spread the word by liking or sharing the Facebook link below :-)
Czech

German

English

Spanish

French

Greek

Italian

Dutch

Portuguese

SwedishDe zorg van het haar en haarbehandeling home page

 

 

 De zorg van het haar en haarbehandelingSitemap

Hair care. De zorg van het haar en haarbehandeling.

Één van de primaire oorzaak van haarverlies is een hoge hoeveelheid mannelijk hormoon, dihydrotestosterone (DHT) binnen de haarfollikel. DHT wordt geproduceerd uit testosteron in de prostate, diverse bijnieren, en scalp. Na een tijdspanne, veroorzaakt een overschotovervloed van DHT de haarfollikel om te degraderen en verkort de actieve fase van het haar.

De belangrijkste oorzaak van haarverlies is ontoereikende voeding. Zelfs kan een gedeeltelijk gebrek aan bijna om het even welk voedingsmiddel haar veroorzaken om te vallen. Maar het haar groeit normaal na een liberale opname van deze vitaminen. Een hoogte - de proteïne en en een ijzer rijk dieet worden geadviseerd voor haarverlies. Een adequate opname van ruwe groenten, verse vruchten, salades, zou groene bladgroenten in het dieet periodiek moeten worden omvat.

De vrouwen vereisen 60 gram, mannen 80 tot 90 gram, adolescentiejongens en meisjes 80 tot 100 gram proteïne. Het wordt geleverd door melk, karnemelk, yoghurt, sojaboon, eieren, kaas, vlees en vissen. Een deficiëntie van enkele vitaminen van B, van ijzer, koper en jodium kan haarwanorde veroorzaken als het vallen van haar en het voorbarige greying van haar.

De zakken van het silicium worden opgenomen onder een gebied van harige scalp en met zout water over een periode van zes weken geleidelijk aan opgeblazen. Dit veroorzaakt de behaarde huid om zich uit te rekken, waarbij de hoeveelheid behaarde scalp wordt verhoogd. Na het verwijderen van de zakken, wordt de uitgebreide haar dragende huid opgeheven en verplaatst naar een aangrenzend kaal gebied waar op een gelijkaardig met maat flard van scalp accijns is gelegd.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Voor vrouwen, is het haarverlies verschillend. Er is geen vastgesteld patroon voor androgeen het haarverlies van vrouwen, dat als MPB, in de overweldigende meerderheid van gevallen voorkomt. De vrouwen kunnen aan alopecia totalis en alopecia universalis enkel zoals mannen lijden. De vrouwen kunnen flardkaalheid om de zelfde redenen ervaren zoals mannen (spanning, slechte voeding, enz.), evenals wegens hormonale veranderingen van zwangerschap en bepaalde het eten wanorde. Nochtans, als mensen, zal het haar over het algemeen terug groeien.

Het belangrijkste verschil in androgeen het haarverlies van vrouwen van mens (allebei zijn verwant hormoon) is dat de vrouwen neigen om het verdunnen te ervaren die in geen bepaald patroon of deel van scalp voorkomt. In tegenstelling tot mensen, kan scalp niet eigenlijk totaal van haar worden beroofd, enkel dun aan het punt waar scalp zichtbaar is. Als mensen, echter, is het resulterende haarverlies over het algemeen onomkeerbaar.

De doeltreffendheid van medicijnen die worden gebruikt om alopecia te behandelen hangt van de oorzaak van haarverlies, omvang van het verlies en individuele reactie af. Over het algemeen, is de behandeling minder efficiënt voor uitgebreidere gevallen van haarverlies.

Finasteride wordt niet goedgekeurd voor gebruik door vrouwen. In feite, levert het significant gevaar voor vrouwen van zwangere leeftijd op. Als u een zwangere vrouw bent, behandel zelfs geen verpletterde of gebroken finasteridetabletten omdat de absorptie van de drug ernstige geboortetekorten in mannelijke foetussen kan veroorzaken.

Anthralin (Drithocreme). Beschikbaar als of room of zalf, anthralin is een synthetische, teerachtige substantie die u op uw scalp en was weg dagelijks toepast. Het wordt typisch gebruikt om psoriasis te behandelen, maar de artsen kunnen het voorschrijven om andere huidvoorwaarden te behandelen. Anthralin kan de nieuwe haargroei voor gevallen van alopecia areata bevorderen.

De overplanting van het haar verwijst naar de chirurgische beweging van permanent haar met zijn wortels aan een gebied van kale of balding huid. De overplanting van het haar is een efficiënte en permanente oplossing voor haarverlies.

De overplanting van het haar is een chirurgische modaliteit die voor de correctie die van androgene alopecia wordt gebruikt, alopecia, en andere oorzaken van permanente alopecia met littekens bedekt.

De meeste mensen vereisen meer dan één zitting, apart uit elkaar geplaatst elk minstens zes maanden elk om de haarrestauratie op een gebied te voltooien. De timing en het aantal transplantaties hangen van de hoeveelheid haar af u wanneer u begint hebt, hoeveel wordt voorzien die u zonder het overplanten zult blijven verliezen en hoeveel haardichtheid u wenst.

De vrouwen met het gelokaliseerde verdunnen op de bovenkant van hun hoofden of het verdunnen rond de tempels maken vaak goede kandidaten voor haaroverplanting. Voorafgaand aan evaluatie voor haaroverplanting, is het belangrijk voor vrouwen om uw verdunnend haar met dermatologist te bespreken en/of is de endocrinoloog om daar ervoor te zorgen geen andere te behandelen reden voor het haarverlies.

De overplanting van het haar is een kosten-concurrerende oplossing voor haarverlies. Andere alternatieven van de haarvervanging vereisen extra onderhoud in de loop van de jaren. De kosten hangen van de hoeveelheid kaal gebied af dat zal moeten worden overgeplant, en de gewenste dikte. Meer enten zijn noodzakelijk om kaler of dun gebied te behandelen en haardichtheid te maximaliseren. Omdat de procedure individueel is, worden de kosten gewoonlijk individueel bepaald.

De overplanting van het haar kan zowel op patiënten worden gedaan met geavanceerde kaalheid als vroeger het verdunnen. De nieuwere behandelingen voor mannen zoals Propecia of voor zowel mannen als vrouwen, zoals Rogaine zouden eveneens vooral in patiënten moeten worden overwogen met beduidend vroeger het verdunnen van als deze vaak langzame medicijnen de vooruitgang van haarverlies. In het algemeen, wordt de haaroverplanting niet overwogen voor patiënten jonger dan hun medio jaren '20 wegens moeilijkheid in het voorspellen van uiteindelijke omvang van haarverlies.

De overplanting van het haar wordt universeel goedgekeurd als behandeling voor haarverlies. Terwijl het werd ontwikkeld en eerst als haar-verlies behandeling voor mensen werd aangeboden, hebben de vrouwen meer en meer haaroverplanting een haalbare optie gevonden om het kosmetische tekort te verbeteren van het verdunnen van haar. De vooruitgang in de technieken van de haaroverplanting en beter begrip van de biologie van vrouwelijk haarverlies droeg tot de evolutie van haaroverplanting geworden vrouwen bij.

Bijna slechter dan haar is het verlies in sommige gevallen haar het miniaturisatie-fijn-caliber-gezuiverde, wispy haar dat uit een follikel kweekt wanneer de follikel niet meer haar van normale grootte kan produceren. Het verkleinde haar is moeilijk aan stijl en moeilijk te verbergen. Het begint in de loop van het vrouwelijke verlies van het patroonhaar, de vrouwelijke vorm van het gemeenschappelijkste type van haarverlies bij mensen te verschijnen.

Het verlies van het haar is „geen onvermijdelijk ouder teken van het krijgen“. Men heeft in studies gerapporteerd dat ongeveer 80% van vrouwen één of andere graad van haarverlies vóór menopause ervaren. Veel van dit haarverlies heeft een erfelijk basis-vrouwelijk verlies van het patroonhaar.

De bovenmatige blootstelling aan de zon kan uw haar beschadigen door oxydatie van de zwavelmolecules binnen de haarschacht te veroorzaken, verlatend het haar zwak, bros, droog en langzaam verdwenen. De mensen die bleken of hun natuurlijke haarkleur verlichten kunnen lichte kleurenveranderingen in hun haar ook opmerken wanneer het aan zon wordt blootgesteld.

Het blonde haar kan geel worden langzaam verdwijnen of saaie toe te schrijven aan UVblootstelling worden. Zelfs neigt het natuurlijke brunettehaar om roodachtige tinten van zonblootstelling te ontwikkelen toe te schrijven aan oxydatie van melaninepigment.

Het haar vereist de zelfde algemene voeding dat het lichaam: overvloed van verse vruchten en groenten, korrels en proteïne met inbegrip van magere vlees en vissen. De diëtisten adviseren hoog voedsel in biotine, met inbegrip van ongepelde rijst, bulgar, brewer gist, sojabonen, groene erwten, linzen, haver, zonnebloem, zaden en voedzame noten.

De voedingsdeskundigen adviseren gezonde haarzoekers om evenwichtige diëten te eten die gezonde proteïnen hoog samen met voedsel in vitaminen B, C, E, A en K. opnemen. Het haar antwoordt onmiddellijk aan de toevoeging van protein-rich voedsel zoals vlees, eieren, kaas, zaden en noten. De vis maakt een dubbele vuist van proteïne die met gezondheid wordt gecombineerd bouwend essentiële vetzuren en natuurlijke oliën. Wij adviseren u uw dieet met een medische beroeps bespreekt.

De buitenlaag wordt genoemd de opperhuid en is dun en kleurloos, moet zijn baan de dikkere schors beschermen die de melanine bevat. De melanine is de oorzaak van de kleur van uw haar en de daadwerkelijke kleur hangt van welk soort melanine af u hebt.

De diepste laag van haar wordt genoemd het merg en wijst op lichtgevend haar de diverse kleurentonen het heeft. Dat is waarom de haarkleur in zonlicht een verschillend kijkt dan het in de schaduw doet.

Of u recht of krullend haar hebt hangt van de vorm van de schors af. Als de dwarsdoorsnede van de schors rond is zult u recht haar hebben, als de schors u zal hebben krullend of golvend haar ovaal is.

De zorg van het haar en haarbehandeling. Hair care.


Definities

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Find a job that’s right for you.


 

 

 

 

 Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd De zorg van het haar en haarbehandeling is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 World Education Community, Hair care section.


1